Even kennismaken – Gerrit van Heerlyk Delicatessen

Dat Winkelcentrum Anklaar een super gezellig winkelcentrum is, dát weten we al wel een tijdje. De vele verschillende winkels bieden voor elke behoefte wel iets passends. Op 1 oktober kreeg 1 van de favoriete winkels van het winkelcentrum (Speciaalzaak Mekelenkamp) nieuwe eigenaren en werd de winkel omgebouwd tot een nieuwe vestiging van Heerlyk Delicatessen! Na 44 jaar stopten Gerrit & Germeta met ‘hun’ zaak en droegen zij met veel vertrouwen de sleutels over aan Gerrit en Nienke! Wij spraken even kort met Gerrit over Heerlyk Delicatessen! 

Hi Gerrit, voor wie je nog niet kent: zou je jezelf voor willen stellen? 

Ik ben Gerrit Bos, 25 jaar oud en ik kom uit Ederveen. Dit ligt naast Lunteren waar onze andere vestiging zich bevindt.

Je hebt per 1 oktober samen met je vriendin Nienke Speciaalzaak Mekelenkamp overgenomen. Hoe zijn jullie tot dit besluit gekomen?

We hadden het wel eens samen over een 2e winkel. Maar hadden nooit verwacht dat deze kans zo snel op ons pad zou komen. Want we hebben begin dit jaar de deuren geopend van Heerlyk Delicatessen Lunteren. Halverwege dit jaar kwamen we via onze kaasleverancier met Gerrit en Germeta van Speciaalzaak Mekelenkamp in contact en zo is het balletje gaan rollen.

Wat is je eerste indruk van het winkelcentrum en wat zijn de eerste reacties op de komst van Heerlyk Delicatessen?

De eerste indruk is dat het een mooi, levendig, modern en ook zeker gemoedelijk winkelcentrum is, met een mooie ruim opgezette parkeergarage eronder. De eerste reacties zijn ook erg leuk, we kregen rondom de opening zelfs bloemen van wat vaste klanten van speciaalzaak Mekelenkamp, dit werd erg gewaardeerd.

Jullie hebben nog een speciaalzaak in Lunteren, in hoeverre verschilt deze zaak met die in Apeldoorn?

Eigenlijk zit hier qua assortiment weinig tot geen verschil tussen. Alleen in Lunteren hebben we er ook een terras en lunchroom bij.

Wat heeft Heerlyk Delicatessen allemaal te bieden?

Een ware beleving van allerlei overheerlyke Delicatessen. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken en uiteraard te proeven wat er allemaal te krijgen is bij Heerlyk Delicatessen.

Als je uit jullie assortiment iets moet kiezen, wat vind je dan dat mensen zeker een keer moeten proberen?

De kaas, gedroogde vleeswaren en noten zijn toch wel favoriet.

Wij zien dat jullie ook kerstpakketten aan gaan bieden. Hoe werkt dit? Kun je daar iets meer over vertellen?

Zeker, we doen ook kerstpakketten voor bedrijven van klein tot groot. We kunnen dit zo uitgebreid mogelijk maken. Zelfs gepersonaliseerde non-food producten kunnen wij in de kerstpakketten leveren. Denk aan een elektrische wijnopener of mooie borrelpraat met uw eigen logo erop.

Benieuwd naar de openingstijden of meer informatie over Heerlyk Delicatessen? Je vindt het hier! 

Black-Friday