Sinterklaas komt naar Winkelcentrum Anklaar!

Op zaterdag 19 november is het zo ver: de intocht van Sinterklaas op Winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Sinterklaas en zijn Pieten hebben veel leuke verrassingen voor de kinderen (en ouders) van Apeldoorn in petto. Op het hele winkelcentrum worden verschillende activiteiten georganiseerd en ook in de winkels kun je terecht voor leuke Sinterklaas specials! Deze intocht van Sinterklaas mag je zeker niet missen!

Intocht Sinterklaas

De Sint en zijn Pieten komen rond 11:30 uur aan op het grote plein ter hoogte van Kwalitaria / Speciaalzaak Mekelenkamp. Midden op het plein wordt een podium geplaatst, waar Sinterklaas feestelijk wordt onthaald. Sinterklaas vertelt hier over zijn reis en wat hij zoal heeft meegemaakt. Zijn Pieten hebben gedurende het jaar goed opgelet op alle kinderen van Apeldoorn. Enkele kinderen worden ook uitgenodigd op het podium, waar zij een mooi cadeautje van de Sint ontvangen. Wil jij Sinterklaas en zijn Pieten nog een tip doorgeven? Geef dit dan even door via dit formulier!

Diverse activiteiten

Na de intocht op het grote plein van Winkelcentrum Anklaar, maakt Sinterklaas een ronde over het gehele Winkelcentrum. Hij krijgt hier een uitgebreide rondleiding langs alle winkels, waarna hij ter hoogte van de Lidl nogmaals het podium betreedt. Hier heeft hij nog een hele leuke verrassing voor de kinderen van Apeldoorn! Kinderen die het leuk vinden om geschminkt te worden, kunnen dit laten doen door de schmink-Pieten. Daarnaast is er een Ballonnenkunst-Piet aanwezig, die mooie ballonnenkunstwerken maakt. En we hebben vernomen dat Sint en zijn Pieten nog veel meer leuke activiteiten aan het plannen zijn, dus houd de socials van Winkelcentrum Anklaar goed in de gaten zodat je als eerste op de hoogte bent!

Genoeg redenen om naar de intocht op het gezelligste Winkelcentrum van Apeldoorn te komen! Zien wij je op zaterdag 19 november? Laat het dan even weten via de evenementen-pagina op Facebook!

intocht
verjaardag-anklaarkerst