Coffee Fellows heropent haar deuren!

Patrick Keijzer heeft de deuren van Coffee Fellows op Winkelcentrum Anklaar heropent

Na jaren als kok gewerkt te hebben, werd hem circa een maand geleden gevraagd of hij franchisenemer wilde worden van Coffee Fellows en deze uitdaging trok hem erg aan. Omdat hij al 19 jaar samenwerkte met collega Nathalie heeft hij eerst met haar overlegd of zij hier ook deel van uit wilde maken en dat was gelukkig het geval.

Na een kleine 3 weken voorbereiden achter de schermen en ‘stage’ lopen bij Coffee Fellows in Enschede zijn ze vervolgens op zoek gegaan naar een leuk team en dat is zeker gelukt!

Bij Coffee Fellows kan je terecht voor (h)eerlijke koffies – de bonen worden grotendeels rechtstreeks bij de koffieboeren ingekocht –, belegde bagels, smakelijke koeken, taarten, muffins, verse sappen en dit alles wordt iedere dag vers en met liefde gemaakt. De thee en koemelk zijn biologisch en ze hebben veganistische en vegan aanbiedingen. En natuurlijk verkopen ze ook ambachtelijk Italiaans schepijs.

Op het moment mogen ze binnen nog geen gasten ontvangen en kan alles alleen TO GO aangeboden worden. Patrick en zijn team kijken dus enorm uit naar het moment waarop Coffee Fellows echt haar deuren mag openen en zij iedereen binnen maar ook op het terras kunnen ontvangen!

Patrick en Nathalie gaan hun uitgebreide horecaervaring gebruiken om samen met het team ervoor te zorgen dat een bezoek aan Coffee Fellows een belevenis wordt, een belevenis die je vaker mee wilt maken!

Op de hoogte blijven? Volg Coffee Fellows op Facebook @CoffeeFellowsApeldoorn en/of Instagram @coffeefellows_nl

Patrick, Nathalie en team Coffee Fellows hopen je snel te mogen begroeten!

Coffee Fellows
Operaplein 120 (naast Albert Heijn)
7323 EL  Apeldoorn
Tel. 055 – 785 9396
https://coffee-fellows.com/