Sinterklaas intocht @ Winkelcentrum Anklaar

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan op Winkelcentrum Anklaar! Het belooft weer een super leuke dag te worden met een boordevol programma voor de Sint en zijn Pieten. Zorg er voor dat je op tijd bent want het belooft een spektakel te worden dat jong en oud betovert! De eerste activiteiten starten al om 11:00 uur! Met dit jaar een nóg grotere en leukere show dan vorig jaar!

Programma

Gedurende de hele dag zijn er activiteiten over het gehele winkelcentrum. Op het podium op het hoofdplein staat het volgende Sinterklaas entertainment gepland:

11:45 – 12:00 uur – Pietengym door de Pieten van Fit Fellows!

12:00 – 13:00 uur – Pieten Bingo! 

13:00 – 15:30 uur – Sinterklaas en zijn Pieten komen aan op het winkelcentrum en nodigen iedereen uit voor het Grote Sinterklaasfeest om 15:30 uur

15:30 – 16:30 uur – Sint & Friends Sinterklaasshow op het plein

16:30 – 17:00 uur – Meet & Greet met Sinterklaas & Pieten op het plein

Sinterklaasshow Sint & Friends

Dit jaar heeft Sinterklaas een verrassing in petto met de “Sinterklaasshow Sint & Friends,” een betoverende optreden met een 7-koppige liveband die de hele menigte zal laten swingen op bekende Sinterklaasliedjes. Verwacht een feestelijke sfeer vol muziek en dans waarbij zelfs de Pieten hun beste moves zullen laten zien.

Pieten entertainment

Voor de kinderen is er nog meer leuks! Naast de gebruikelijke hoogtepunten, kun je dit jaar ook terecht in de (gratis) fotobooth en kennis maken  met een zingende Ozosnel! Ook ballonnen Piet komt weer langs en krijgt dit jaar gezelschap van de Clown Piet, die samen hun fantasie de vrije loop laten en alle kinderen voorzien van een unieke ballonnencreatie. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er tal van andere verrassingen en activiteiten om van te genieten. En laat je gelijk even leuk schminken bij de schminkpieten!

Kom langs bij de leukste Sinterklaas intocht van Apeldoorn!

Winkelcentrum Anklaar nodigt iedereen uit om langs te komen tijdens de leukste en grootste Sinterklaasintocht van Apeldoorn!  Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag 25 november voor een onvergetelijke Sinterklaasintocht!

Voor meer informatie en updates, houd de sociale media van Winkelcentrum Anklaar in de gaten. Schrijf je daarnaast ook in voor de nieuwsbrief (klik)!

Terugblik naar de aankomst van vorig jaar

Was je er vorig jaar niet bij? Bekijk dan de video van vorig jaar nog even terug!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winkelcentrum Anklaar (@anklaar)

pietenbingoBlack-Friday