Winkelcentrum Anklaar viert haar 3e verjaardag!

Op zaterdag 8 oktober bestaat het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar 3 jaar. Wie jarig is trakteert, dus organiseert de winkeliersvereniging een gezellig verjaardagsfeest! Kom op zaterdag 8 oktober tussen 10:00 en 17:00 uur gezellig naar het Winkelcentrum Anklaar en geniet van een van de vele leuke activiteiten:

Modeshow & Verjaardagsloterij

De kledingwinkels hebben weer super leuke collecties voor deze herfst en winter. Deze presenteren zij feestelijk op de rode loper tijdens het verjaardagsfeest. Dit wordt ondersteund met leuke muziek van de DJ. Extra reden om te komen? Elk uur worden er super toffe prijzen verloot aan alle deelnemers van de Verjaardagsloterij! Doe jij een uitgave van 15,- euro of meer bij 1 van de deelnemende winkels? Dan krijg je per uitgave een loterijkaart. Deze is voorzien van een uniek nummer, welke je in kunt inleveren. Hier worden lotnummers uitgeloot, waarmee je kans maakt op hele toffe prijzen. Welke prijzen er zoal te winnen zijn wordt vanaf 29 september bekend gemaakt!

Feestelijke activiteiten

Naast de feestelijke modeshow en de verjaardagsloterij zijn er ook vele leuke activiteiten voor de kinderen. Alle kinderen kunnen zich leuk laten schminken of een leuke ballonnencreatie halen bij de ballonkunstenaar. Ook wordt er een photobooth geplaatst, waar je leuke verjaardagsfoto’s kunt laten maken als herinnering.

Kom je ook? 

We hopen elke Apeldoorner te mogen ontvangen tijdens het 3 jarig bestaan van het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar! Ben jij er bij? Laat het dan ook even weten via de evenementen-pagina op Facebook. In aanloop naar het verjaardagsfeest verschijnen er ook vele leuke win-acties via onze social kanalen, dus zorg er voor dat je Winkelcentrum Anklaar ook volgt op Facebook en Instagram!

verjaardag-anklaar
verjaardag-anklaar