In Nieuws

Winkelcentrum Anklaar viert haar 4e verjaardag!

Op zaterdag 28 oktober bestaat het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar 4 jaar. Wie jarig is trakteert, dus organiseert de winkeliersvereniging een groot verjaardagsfeest op zaterdag 28 oktober!

Mega Loterij

Elke zaterdag in oktober wordt er iets leuks georganiseerd op het Winkelcentrum. Daarnaast krijg je bij besteding van 10 euro bij 1 van de winkels op het Winkelcentrum een lot voor de verjaardagsloterij. Ieder lot heeft een uniek nummer. Dit lot kun je op 28 oktober tijdens het verjaardagsfeest tot 15:00 uur inleveren bij de rode DJ Bus. Om 15:00 uur start de MEGA loterij. Hier maak je kans op 1 van de véle prijzen. Bekijk het overzicht van alle prijzen waar je kans op maakt hier.

Feestelijke activiteiten

Naast de MEGA loterij zijn er tussen 11:00 – 17:00 uur ook vele leuke activiteiten voor de kinderen. Alle kinderen kunnen feestelijk laten schminken of een leuke ballonnencreatie halen bij de ballonkunstenaar. Ook zijn er glittertattoo-artiesten, kun je een rondje in de zweefmolen of vermaak je je bij de verjaardagsclown!

Kom je ook?

We hopen elke Apeldoorner te mogen ontvangen tijdens het 4 jarig bestaan van het vernieuwde Winkelcentrum Anklaar! Ben jij er bij? Laat het dan ook even weten via de evenementen-pagina op Facebook. Wil je nooit iets missen? Volg Winkelcentrum Anklaar dan ook op Facebook en Instagram!

Ps. Op 25 november is de Sinterklaasintocht op Winkelcentrum Anklaar. Op 16 en 17 december vindt de eerste Kerst special plaats. Het belooft super leuk te worden, waarover later meer!

Wekelijkse win-actie

Wil jij ELKE week kans maken op een toffe prijs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Elke week wordt er een winnaar geloot, welke bekend gemaakt wordt via de social media kanalen en per mail! Je schrijft je hier super simpel in:

 

Schrijf je in!

* indicates requiredRecommended Posts

Leave a Comment

restantenmarktanklaar