Even kennismaken – Inge van Pets Place!

Dat Winkelcentrum Anklaar een super gezellig winkelcentrum is, dát weten we al wel een tijdje. De vele verschillende winkels bieden voor elke behoefte wel iets passends. Daarnaast worden er ook vele leuke evenementen georganiseerd, waar vele duizenden Apeldoorners naar toe komen. 1 jaar geleden werd het winkelcentrum versterkt met Pets Place, de dierenwinkel waar je alles kunt kopen voor je favoriete huisdier! Wij spraken even met Inge van Pets Place!

Voor wie jou nog niet kent, kun je jezelf eens voorstellen? 

Ik ben Inge en ik werk bij de Pets Place op Winkelcentrum Anklaar. Ik ben vanaf mijn 15e al werkzaam in de retail en vind het fantastisch! Een praatje met klanten maken vind ik het allerleukste.

Wat maakt het werken voor Pets Place zo leuk? 

Ik vind het geweldig als klanten binnen komen en met veel plezier vertellen over hun dier. Ook dat wij het hele proces meemaken van het aanschaffen van bijvoorbeeld een pup die wij dan ook zien opgroeien elke keer als de klant met de pup weer langskomt in de winkel. Het allerleukste is nog dat wij de favoriete winkel zijn van elke hond en ze bij de kassa al netjes gaan zitten voor wat lekkers. 

Kun je ons wat meer vertellen over het assortiment van Pets Place? 

Wij hebben een heel mooi en ruim assortiment. Van hond en kat tot knaagdieren vogels en vissen, eigenlijk is er voor ieder wat wils. Lust je kat bijvoorbeeld geen vis? Dan hebben wij genoeg staan wat hij wel lekker vindt. En hebben we het niet in de winkel staan, dan kunnen we het bijna altijd wel bestellen.

Jullie hebben super veel artikelen voor dieren. Wat is je eigen favoriete dier? 

Eigenlijk vind ik alle dieren leuk. Maar stiekem vind ik de kat en het konijn het leukste. Katten zijn lekker eigenwijs en gaan hun eigen gang. En een konijn lijkt en is natuurlijk enorm schattig maar ook deze diertjes hebben een sterke eigen mening. Ik vind het altijd leuk om te zien dat geen een dier hetzelfde is en ze allemaal een eigen karakter hebben.

Wat is het leukste wat je tot dusverre hebt meegemaakt bij Pets Place? 

Oeh dat is een lastige vraag. Elke dag is een feestje. Maar het allerleukste is dat klanten terugkomen met verhalen over hoe hun dier die bijvoorbeeld zijn mandje zo lekker vindt die ze bij ons hebben gekocht, en de foto’s die dan tevoorschijn komen.

Wat vind je zo leuk aan Winkelcentrum Anklaar? 

Het is een geweldig winkelcentrum. De ondernemers letten op elkaar en de klanten zijn supergezellig. Ook de feesten en activiteiten worden altijd goed georganiseerd en op het plein is echt alles te vinden wat mensen nodig hebben.

Pets Place bestaat 1 jaar op Winkelcentrum Anklaar! Hebben jullie nog verrassingen?

Jazeker, wij zijn inmiddels alweer 1 jaar open en dat vieren wij vandaag (zaterdag 11 november) met super toffe (win) acties en gratis proefpakketten van verschillende merken. Kom dus zeker even langs! 

Benieuwd naar de openingstijden of meer informatie over Pets Place Apeldoorn? Je vindt het hier! 

winkelcentrum-anklaar-shoebypietenbingo