In Nieuws

Het is dan eindelijk zo ver: Mr. Fillet opent haar deuren op Winkelcentrum Anklaar! Een super mooie toevoeging aan het gezellige winkelcentrum. Wij spraken bedrijfsleidster Eline over Mr. Fillet en wat we van deze nieuwe winkel op Winkelcentrum Anklaar mogen verwachten! 

Vertel, wat is Mr. Fillet en waar staan jullie bekend om? 

VTM Quality Services staat al jarenlang bekend om het ambachtelijk fileren van kip voor de zakelijke markt. Twee jaar geleden ontstond het idee om deze kip ook aan particulieren te gaan verkopen: de Mr. Fillet webshop was geboren. De Mr. Fillet Webshop voorziet consumenten in heel Nederland en België van de lekkerste kip.

Wat maakt de kip van Mr. Fillet zo speciaal? 

Mr. Fillet kent hardlopers in kipfilet, kipdijfilet en kipnuggets. Ook de snacklijn met onder meer gepaneerde kiphaasjes, satéstokjes en crispy chicken bites, loopt als een trein. En verder is de grillworst heel populair. Van al dat lekkers kunnen klanten in Apeldoorn nu ook genieten. Kom gerust binnen om te kijken wat wij allemaal verkopen.

In welke steden is Mr. Fillet nog meer gevestigd en waarom is het daar zo’n succes? 

In november 2022 werd dit concept naar een nog hoger niveau getild toen de eerste fysieke Mr. Fillet winkel werd geopend in Bunschoten. De tweede winkel is sinds 3 mei open in Ede, gevolgd door de derde winkel in Apeldoorn. Mr. Fillet wil de winkelformule uiteindelijk over heel Nederland uitrollen. Ook zijn er al twee winkels gepland in Almere (opening oktober 2023) en Amstelveen (opening december 2023).

De winkels vormen een aanvulling op de website. Naast een uitgebreider vers assortiment, wordt in de winkel ook gegrild en worden diverse diepvriesproducten verkocht. Alles wat met kip te maken heeft dus.

Waarom hebben jullie gekozen voor het Winkelcentrum Anklaar om jullie nieuwe filiaal in Apeldoorn te openen? 

Toen al snel bleek dat de Mr. Fillet winkel in Bunschoten een schot in de roos was, werd de blik ook op andere gemeenten gericht. Ede en Apeldoorn zijn dus de tweede en derde winkel waar de consument kan genieten van al het lekkers dat Mr. Fillet in huis heeft. En dat alles tegen zeer scherpe prijzen, omdat er geen tussenpersoon aan te pas komt.

Na een gedegen voorbereiding opent de winkel in Apeldoorn, die een chique uitstraling heeft. Mr Fillet is gevestigd in winkelcentrum Anklaar. De winkel krijgt zowel binnen als buiten dezelfde uitstraling als de winkels in Bunschoten en Ede.

Wat verwachten jullie van de openingsweken? Hebben jullie nog een leuke openingsactie? 

In verband met de opening kunnen klanten genieten van een geweldige aanbieding: 3 gegrilde kippen voor een tientje en de eerste week hebben wij de kipfilet in de aanbieding van €7,95 voor €6,95.

Omdat de opening is in de vakantieperiode/ bouwvak zal het niet met veel bravoure zijn, een echte opening zal nog volgen in september, deze datum is nog niet bekend.

Wat maakt het werken bij Mr. Fillet zo leuk? Hebben jullie nog openstaande vacatures? En zo ja, waar kan men dan solliciteren? 

Wij zijn nog op zoek naar winkelmedewerkers (dagen bespreekbaar) kijk hiervoor op https://www.werkenbijmrfillet.nl/ of kom gezellig binnenwandelen.

Benieuwd naar meer informatie over Mr. Fillet? Bekijk dan de website, of volg Mr. Fillet op Facebook of Instagram!

Recommended Posts

Leave a Comment

moederdagrestantenmarkt