In Nieuws

Op zaterdag 27 april is het weer zo ver: Koningsdag! Een van de gezelligste dagen van het jaar. Vorig jaar werd de eerste editie van de kleedjesmarkt op Winkelcentrum Anklaar georganiseerd. Het was een groot succes, dus daarom organiseren we dit jaar een nog grotere editie! 

Reserveer direct je plek (KLIK HIER!)

Heb jij veel spullen thuis die je voor een leuke prijs wil verkopen tijdens de Kleedjesmarkt op Winkelcentrum Anklaar? Reserveer dan snel je plekje! Er is beperkte capaciteit, dus vol is vol. Reserveren doe je super makkelijk via deze link. Een plek op de Kleedjesmarkt kost slechts 5 euro (plus administratiekosten). De week voor Koningsdag ontvangt iedereen een mail op het adres waar alle instructies en huisregels in staan. 

Let op: als je met je vrienden, buren of familieleden een kleedje wil reserveren, doe dit dan gezamenlijk in 1 bestelling zodat jullie naast elkaar geplaatst worden. De plekken zijn 2 bij 2 meter. Later ruilen is helaas niet mogelijk! Dus zorg ervoor dat je hier van tevoren rekening mee houdt. 

Reserveer je kleedje hier! (KLIK HIER!) 

Leuke activiteiten 

Naast de Kleedjesmarkt op Koningsdag kunnen alle kinderen uit Apeldoorn zich ook weer (gratis) feestelijk laten schminken. 

Zien wij je tijdens de eerste Koningsdag Kleedjesmarkt op Winkelcentrum Anklaar? Reserveer dan nu direct je plek

Recommended Posts
Showing 3 comments

Leave a Comment

feestdagen