In Nieuws

Sinds 2019 is Coffee Fellows Anklaar een vertrouwd adres voor koffieliefhebbers in Apeldoorn. Met een uitgebreid assortiment aan koffie, thee, bagels, zoetigheden en Italiaans ijs heeft Coffee Fellows Apeldoorn een vaste plek veroverd in het vernieuwde winkelcentrum Anklaar in Apeldoorn. Op 1 september van dit jaar kreeg de winkel echter een nieuwe eigenaresse, en ze is tevens de jongste onderneemster die Coffee Fellows ooit heeft gehad. Op  zondag 1 oktober, heeft Camille de eer gehad om de wethouder van Apeldoorn, Marco Wenzkowski, te verwelkomen. Na een vriendelijk welkomstwoord heeft hij officieel de zaak geopend door het lint door te knippen.

Wie is Camille en wat mogen we van haar en Coffee Fellows verwachten de komende tijd? Wij vroegen het haar!

Hi Camille, voor wie je niet kent, zou je jezelf eens voor willen stellen?

Leuk kennis met jullie te maken, ik ben Camille Sybrandy, 22 jaar en afgestudeerd aan de Hotelschool en ik ben geboren en getogen in Apeldoorn (Wenum Wiesel).

Je hebt Coffee Fellows sinds 1 oktober overgenomen. Wat mogen de bezoekers van Winkelcentrum Anklaar van Coffee Fellows verwachten? Ga je nog wat veranderen of blijft het zoals het was?

Coffee Fellows is een franchise organisatie en beschikt over een breed assortiment met hooggekwalificeerde producten en biedt haar gasten een gezonde en overheerlijke ervaring. Naast het reguliere assortiment van Coffee Fellows heb ik de mogelijkheid om het assortiment uit te breiden. Momenteel ben ik een concept aan het ontwikkelen voor de winter en in de zomer hebben we heerlijk ambachtelijk Italiaans ijs.

Waarom heb je gekozen om Coffee Fellows op Winkelcentrum Anklaar over te nemen?

Koffie maken is mijn passie. Ik vind het geweldig om veel aandacht te besteden aan het zetten van een perfecte Italiaanse espresso en andere koffie-creaties, het draait allemaal om het halen van de beste smaak uit de koffiebonen. Dat proef je echt! Daarnaast zit gastvrijheid en ondernemerschap in mijn bloed. Mijn ervaring op de Hotelschool en mijn werkachtergrond hebben mij goed voorbereid om het succes van Coffee Fellows Apeldoorn voort te zetten.

Je bent de jongste eigenaresse van een Coffee Fellows! Maakt dat het extra speciaal voor jou en waarom?

Ik vind het heel bijzonder dat ik deze uitdaging op zo’n jonge leeftijd mag aangaan, ik besef mij dat het een hele verantwoordelijkheid is en het is de leukste baan die er is! Ik krijg ondersteuning van Coffee Fellows Nederland en daarnaast ook van mijn familie. Dit geeft mij vertrouwen voor de spannende reis die ik ben gestart als nieuwe eigenaresse van Coffee Fellows Apeldoorn. Ik ben ervan overtuigd dat we gezamenlijk met ons leuke jonge team fantastische resultaten zullen behalen.

Als je iemand een tip mag geven om te bestellen bij Coffee Fellows, wat is dat dan?

Het menu bij Coffee Fellows Apeldoorn is divers en biedt voor ieder wat wils. De lunchkaart staat vol met rijkelijk belegde broodjes, en je kunt genieten van een high tea vanaf twee personen. Of je nu op het terras wilt ontspannen of in de sfeervolle binnenruimte met vrienden, familie of collega’s wilt relaxen, er zijn verschillende opties om uit te kiezen, waaronder diverse koffiespecialiteiten, Italiaans ijs en meer.

Mijn persoonlijke favoriet is een ‘Flat White’ koffie (dat is een Cappuccino met een extra shot espresso) en een Tripple Cheese Bagel … ook heerlijk en echt een aanrader om eens te proberen.

Ik hoop jullie snel een keer persoonlijk te ontmoeten in Coffee Fellows Apeldoorn, jullie zijn van harte welkom!

Bekijk de openingstijden van Coffee Fellows Apeldoorn hier!

Recommended Posts

Leave a Comment

anklaargratis winkelen