In Nieuws

Op zaterdag 8 april viert Winkelcentrum Anklaar alvast op vrolijke wijze de Paasdagen! Verwacht vele leuke (win) acties en diverse activiteiten voor de kids!

Vier Vrolijk Pasen

De hele dag loopt de paashaas rond waar je lekkere chocolaatjes bij kunt scoren! Maak jij een leuke foto? Tag Winkelcentrum Anklaar dan, zodat we hier een leuke verzameling van kunnen maken!

Activiteiten voor de kinderen!

Bij de paashaas die rondloopt kun je ook de speurkaart krijgen, zodat je mee kunt doen aan een leuke speurtocht op het winkelcentrum! Heb jij de speurpuzzel compleet? Dan kun je deze inleveren bij Shoeby. Heb je het goed? Dan ligt er iets lekkers op je te wachten!

Vind het gouden ei & win

Voor de professionele speurneuzen worden gouden eieren verstopt, verspreid over het hele Winkelcentrum! Vind jij het gouden ei? Lever ‘m in bij Shoeby en je ontvangt een leuke prijs!

Daarnaast kunnen alle kindjes zich gratis laten schminken, is er een ballonnenkunstenaar en kun je een rondje maken in de draai- of zweefmolen! Allemaal gratis! Super leuk toch? Natuurlijk zijn alle winkels geopend en worden hier ook vele leuke acties voor georganiseerd. Geen reden om niet te komen dus!

Als eerste op de hoogte over alle activiteiten en acties?

Via deze pagina houden wij je op de hoogte van alle activiteiten en acties. Ben jij benieuwd? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ of ‘geïnteresseerd’ en je bent als eerste op de hoogte! Alle mensen die op ‘aanwezig’ of ‘geïnteresseerd’ staan maken tevens kans op 1 van de leuke prijzen die bekend zijn gemaakt als win-actie! 

Recent Posts
Comments
  • Janna Halewijn vooijs
    Beantwoorden

    Aanwezig en geintereseerd

Leave a Comment

valentijnkoningsdag