In Nieuws

Op donderdag 27 april is het weer zo ver: Koningsdag! Hoog tijd om de leukste Kleedjesmarkt van Apeldoorn te organiseren op het gezelligste winkelcentrum van Apeldoorn: Winkelcentrum Anklaar! Vorig jaar kwamen er ontzettend veel vragen binnen of het mogelijk was om een kleedje op Winkelcentrum Anklaar neer te leggen. Daarom is het dit jaar mogelijk je plek te reserveren voor de gezelligste kleedjesmarkt! 

Reserveer direct je plek voor de Koningsdag Kleedjesmarkt Anklaar! (KLIK!) 

Heb jij veel spullen thuis die je voor een leuke prijs wil verkopen tijdens de Kleedjesmarkt op Winkelcentrum Anklaar? Reserveer dan snel je plekje! Er is beperkte capaciteit waarbij iedereen verzekerd is van een super mooie plek. Reserveren doe je super makkelijk via deze link. Een plek op de Kleedjesmarkt kost slechts 2,50 euro, waar je tijdens Koningsdag ook nog iets lekkers voor terug krijgt! 

Leuke activiteiten 

Naast de Kleedjesmarkt op Koningsdag kunnen alle kinderen uit Apeldoorn zich ook weer (gratis) feestelijk laten schminken. Daarnaast wordt de leukste Kleedjesmarkt van Apeldoorn ondersteund met de feestelijke DJ’s van Grand Events die de sfeer er zeker lekker in gaan brengen! 

Zien wij je tijdens de eerste Koningsdag Kleedjesmarkt op Winkelcentrum Anklaar? Reserveer dan nu direct je plek

Recommended Posts

Leave a Comment

koningsdag