In Nieuws

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN KLEEDJESMARKT KONINGSDAG

Op donderdag 27 april is het zo ver: de eerste kleedjesmarkt op Winkelcentrum Anklaar! We gaan er een super leuke en gezellige dag van maken! We krijgen de afgelopen dagen verschillende vragen binnen over de kleedjesmarkt, dus zetten we hierbij e.e.a. op een rij. 

Mag ik zelf weten waar ik mijn kleedje neer leg? 

Nee! Je krijgt een plek toegewezen als je een plek hebt gereserveerd via dit formulier. De organisatie heeft hierdoor een lijst met namen. Deze koppelt de organisatie aan een nummer, welke dus persoonsgebonden is. Van plek ruilen is via de organisatie niet mogelijk (als dit onderling geregeld wordt is dit prima). 

Kan ik met de auto het plein op? 

Nee, dit is niet toegestaan! Spullen kunnen uitgeladen worden via de parkeergarage, waarna je super makkelijk op het plein bent. De eerste twee uur parkeer je gratis in de parkeergarage. Let op: als je wel met je auto het plein betreedt, riskeer je een boete (zoals op iedere andere dag). 

Wat is de starttijd? 

Vanaf 08:00 uur kun je ter hoogte van Shoeby / Etos terecht om je plek toegewezen te krijgen. Eerder is niet mogelijk. Vanaf dit moment kun je ook gelijk starten met de verkoop. Er zijn voldoende mensen aanwezig zodat je snel je plek toegewezen kunt krijgen! 

Hoe groot is mijn plekje tijdens de kleedjesmarkt? 

Iedereen die een plek heeft gereserveerd, heeft een plek van 2 bij 2 meter. Wil je meer ruimte? Reserveer dan een extra plek

Mag ik alles verkopen? 

Ja, je mag alles verkopen (wat legaal is ;-)) 

Mag ik een kraam neerzetten? 

Nee, dit is niet toegestaan! Het is een kleedjesmarkt! 

Hoe kan ik mensen laten betalen? 

Dat mag je zelf bepalen! Neem zelf voldoende wisselgeld mee. Natuurlijk kun je ook handig gebruik maken van de mogelijkheden die Tikkie te bieden heeft! 

Kan ik ergens naar het toilet? 

Alle deelnemers van de kleedjesmarkt kunnen gratis naar het toilet bij Coffee Fellows en de Kwalitaria

We hopen dat jullie er ook veel zin in hebben! We gaan er een feestje van maken! Alle kids kunnen zich gratis laten schminken en er is vanaf +- 11:00 uur een DJ die voor de muzikale ondersteuning zorgt! 

Nog geen kleedje? Reserveer direct! 

Heb je nog geen kleedje maar wil je deze wel graag reserveren? DOE DIT DAN HIER! Let op: vol = vol, het gaat echt om de laatste plekken die beschikbaar zijn! Het weersvoorspellingen zien er redelijk uit en het lijkt in ieder geval droog te blijven, dus het belooft een leuke dag te worden! 

Recommended Posts

Leave a Comment

koningsdagmoederdag